Woningbouw

Samen met de klant kunnen wij een complete nieuwbouw woning realiseren van a tot z.

Voor onderhoud, renovatie, verbouwingen, aanbouw, nieuwbouw, bedrijfspanden en loodsen. Met onze veelzijdigheid en flexibiliteit realiseren wij elk project naar uw wens. Van kleine en grote renovatie tot een compleet nieuwe woning of bedrijfspand. Uw aannemer uit de omgeving van Oss, Geffen, Heesch en ‘s-Hertogenbosch.

Ook voor duurzaam bouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Dit houdt in, niet alleen het ontwikkelen van een woning die zo lang mogelijk kan voldoen aan uw woonbehoefte maar vooral ook de bouwwijze die goed is voor mens en milieu. Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, maar ook met de open ruimte. Duurzaam bouwen vraagt met andere woorden om een integrale aanpak waarbij we samen met u bewust en vooraf keuzes maken.
In samenwerking met tegelhandel Leewika verzorgen wij ook voor u diverse vloeren zoals laminaat, parketvloeren en PVC vloeren. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij een compleet nieuwe vloer voor u realiseren van een oudere vloer slopen tot een geheel nieuwe leggen!
Van Bergen Bouw streeft naar duidelijk en helder overleg met onze klant om zo de werkzaamheden naar ieders tevredenheid te laten verlopen. Heeft u na het bekijken van deze site nog vragen of wilt u een prijsopgaaf? Neem vrijblijvend contact op met van Bergen Bouw.